7.05.2012

Utilizarea unui PROGRAM OPT-IN


                                                                          
    E-mail-ul este un vehicul care funcţionează împreună cu alte caracteristici interactive ale site-ul pentru a crea un flux de comunicare cu perspectivele tale. Pentru a evita spam-ul, trebuie să aveţi acordul de la o perspectiva de a le trimite e-mail. 
  Cel mai bun mod de a obţine că, consimţământul este să le facă ceva pe site-ul dvs., care stabileşte  acordul. Astfel de dispozitive sunt numite "opt-in" programe.
  Cel mai simplu exemplu de un program de opt-in este de a avea o linie de pe site-ul care spune "Alatura-te Newsletter-ul nostru", şi oferă un formular pentru privitorul de a prezenta lui sau ei de e-mail. De acolo, amploarea şi varietatea de opt-in programe care pot fi create este limitat doar de imaginaţie. 
  Adesea de eficiente sunt concursuri. Telespectatorii introduceţi un concurs pentru a castiga ceva prin introducerea lor de e-mail. Adesea, există jocuri interactive, care atrage privitorul sa joace împotriva altor jucători din întreaga lume, şi scorurile şi rezultatele de jocuri sunt comunicate participanţilor prin e-mail. 
  Deosebit de interesant este una care are o interfaţă maşină slot de pe site-ul care se poate juca gratuit, dar dacă se acumulează câştigurile, trebuie să renunţaţi la email pentru a colecta banii.
  Există mai multe tipuri de opt-in-uri. Vă puteţi înscrie pentru a primi stiri, meteo, sfaturi stoc, poze, si multe alte tipuri de informaţii care urmează să fie primite prin e-mail. Nu sunt multe de învăţământ opt-in programele pentru copii de şcoală (şi adulţi), inclusiv fapte "ştiinţa", "animale ciudate", "astăzi în istorie", şi alte discipline de învăţământ. O rugăciune de zi, saptamana, luna sau este disponibil din multe surse diferite.
  Puteţi, de asemenea, permite oamenilor de a publica informaţii pe site-ul dumneavoastră şi să câştige, prin urmare, de acord cu e-mail-le. Exemple de acest tip sunt directoare de afaceri şi de pagini FFA (discutate mai jos), printre multe altele. Amintiţi-vă, imaginatia este singura limitare.
  Acesta este atât intuitivă cât şi susţinută de cercetare ca un Inbox de e-mail-ul este un loc mult mai eficiente de a comunica cu o perspectiva decat un site. 
  Dar, este nevoie de site-ul pentru a obţine permisiunea necesară pentru a comunica prin e-mail.
Astfel, "opt-in" Programul este un pas crucial într-o campanie eficientă de marketing pe Internet.
  Una dintre cele mai eficiente opt-in programe de pe Internet este programul Grupului de marketing afiliat SFI lui. Ca un afiliat SFI, ai nevoie de oameni doar din punct de pagina Gateway la pagina SFI pentru acest opt-in foarte eficient pentru a fi puse la dispoziţia telespectatorilor dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters