7.05.2012

GAZDUIRE PAGINI FFA

                                                                
                                                                                                           
     "FFA" vine de la "gratuit pentru toţi", care este scurt pentru "gratuit pentru toţi de a posta aici." De FFA sunt site-urile unde poti posta un link şi, probabil, o scurta descriere a site-ul dvs. fără a trebui să plătească o taxă de publicitate. Atunci când postaţi pe unul dintre aceste site-uri FFA, veţi primi un e-mail de la site-ul gazdă care să confirme că link-ul a fost plasat şi, după toate probabilităţile, care conţine o reclamă, de asemenea.
   Aceasta nu este o utilizare eficientă a timpului pentru a posta link-ul individual la aceste site-uri.     
   Aceste site-uri sunt de fapt foarte rar vazut de oricine. În plus, aproape toate aceste site-uri FFA au un număr maxim de posturi care vor fi afisate. Cele vechi au scăzut pentru a face loc celor noi. În multe cazuri, acest proces are loc în doar câteva minute sau ore, astfel încât link-ul tau nu este pe site-ul suficient de mult pentru ca acesta să facă nici un bine la toate.
    Există FFA servicii de depunere, care va posta link-ul de sute de aceste site-uri de la o dată.    
    Asta îl face timp ceva mai eficiente, dar chiar şi cu faptul că, acest lucru nu este încă o modalitate foarte eficientă de a promova site-ul dumneavoastră. 
    Ar trebui să utilizaţi unul dintre aceste servicii de depunere, asiguraţi-vă că pentru a crea o separat de e-mail pentru a utiliza. Veţi primi o confirmare e-mail-uri de la mai multe sute de site-uri FFA după utilizând unul din aceste servicii de depunere. 
    Aceasta va îneca în jos dvs. de e-mail. Astfel, nu utilizaţi de zi cu zi de e-mail atunci când face astfel de observaţii.
    O modalitate eficientă de a utiliza site-urile FFA, cu toate acestea, este de a găzdui un site FFA. Când găzdui un site de FFA, te pentru a trimite toate confirmarea prin e-mail - împreună cu anunţul dvs. în ele! 
    Există servicii de pe Web care vă va permite să găzduiască un site FFA pe serverul lor, fără plată sau pentru o mică taxă. Există, de asemenea, servicii de autoresponder disponibile (gratuit sau pentru o mică taxă), care se poate conecta la site-ul dvs. FFA pentru a trimite e-mail-uri confirmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters