7.05.2012

Construirea site-ul DVS propriul cu conţinut bogat.


     Aşa cum sa explicat în lecţia noastră în primul rând pe Spam-ul, cu excepţia listelor sigure si anunturi platite achiziţionate de la opt-in programe, nu te poti baza pe e-mail marketing pe Internet. Trebuie să utilizaţi site-uri şi opt-in programele de schimb. Am discutat despre conceptul de site-ul uşii de la începutul acestei lecţii.
   Dacă o pagină de uşă sau de un site independent de ţintă, cea mai eficientă metodă de marketing pe Internet este disponibil pentru a avea un site cu conţinut bogat de fond şi de divertisment grabbers atenţie. Există sute de mii de site-uri de pe Internet acum, care constau din nimic mai mult decât anunţurile banner aruncate pe o pagină.
   Toate acestea sunt fără valoare! Nu există nici un punct in crearea unui site, dacă aceasta nu are conţinut. Site-ul dvs. trebuie să aibă atât o valoare şi uşurinţa de utilizare pentru a fi eficiente în atragerea şi păstrarea de trafic. (După cum sa menţionat mai sus, nu fi consternaţi dacă vă simţiţi incapabili, in acest moment de a crea un astfel de site doar relaxaţi-vă şi păstraţi-vă SFI materiale de lectură.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters