7.05.2012

BANNER SAU plasarea anunţurilor TEXTUAL (affiliate şi plasarea PAID)


    Puteţi plăti, de asemenea, pentru a avea banner sau anunt plasat pe site-urile altor. Aceasta este o categorie largă, care acoperă mai multe modalităţi diferite posibile. Puteţi plăti pentru plasarea pentru o perioadă de timp. Aveţi posibilitatea să plătiţi numai pentru clicurile primite de fapt, prin anunţul pe un site. Puteţi plăti numai pentru vânzările sau semn-up-uri care vin prin intermediul unui site special. 
  Cuprind programe de afiliere din urmă de aceste opţiuni. Există servicii unde vă puteţi înregistra un program de afiliere şi de oameni care merg la aceste servicii se pot înscrie pentru a găzdui anunţuri. Atunci când semnează, se descărca banner-ul sau anunţul pe site-ul lor. Serviciul independent urmăreşte şi verifică clicuri, de vânzare, sau semn-up-uri, care provin de la site-urile afiliate specifice şi facilitează plăţile care sunt datorate.
  De asemenea, incluse în această categorie sunt anunţuri Ezine. Ezines sunt e-mail buletine informative pe care oamenii au optat pentru a primi. Ele sunt pline de conţinut interesant, astfel că oamenii citesc de fapt, ei atunci când acestea apar în inbox lor. Puteti plati Publisher Ezine pentru a include anunţul dvs. şi un link către site-ul dvs. într-o ediţie ezine.
În mod ideal, anunţul dvs. se va potrivi în contextul în care informaţiile sunt adresate la  ezine cu trafic special.
  "Pay-pers" de servicii care platesc oamenii pentru a primi şi citi mesaje e-mail sau software-ul gazdă, care afişează anunţurile de pe ecran-lor, de asemenea, intră în această categorie. Puteţi plăti pentru a avea dvs. de e-mail trimis la un anunţ de oameni care au fost de acord să primească e-mail pentru o mică taxă pe e-mail. 
  Acest lucru nu este spam, deoarece oamenii care primesc e-mail au optat să-l primească în schimbul unei plăţi mici pe e-mail primit si citit. Aceste programe sunt foarte eficiente, deoarece e-mail-uri sunt de fapt citite de catre cititori interesati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters