7.05.2012

ULTIMELE tehnici


     Aţi auzit de "vortals"? Ele sunt portaluri unice supuse şi ele sunt cele mai recente noutăţi. Si, hei, ce sunt "portaluri" oricum? Nu este ca ceea ce am folosit pentru a apela "Motoare de căutare", înainte de ei au adăugat o mulţime de noi caracteristici şi unele capabilităţi de personalizare? 
   Singurul lucru constant despre Internet este că acesta este în continuă schimbare!
Cel mai recent sfat este că ar trebui să fie pe o căutare constantă pentru noi portaluri care fac obiectul specifice (vortals), care se ocupă cu subiectul dvs. şi asiguraţi-vă că site-ul tau este listat acolo. Căutaţi aceste vortals prin motoarele de cautare prin căutarea cuvintelor care se ocupă cu produsul sau serviciul dvs.. 
   Când le veţi găsi, citiţi regulile de posta si posta un link către site-ul dvs. acolo.
Una constantă este că ar trebui să rămână mereu în partea de sus a ceea ce este nou pe internet şi să fie unul dintre primii care să profite de fiecare noua tehnica ce acestea devin disponibile. Veţi avea nevoie pentru a rămâne în cunoştinţă de cauză şi să fie adaptabile pentru a fi de succes în marketing pe Internet. Cum poti sa faci asta? Există un grup de experţi de la site-uri SFI doar de aşteptare pentru tine pentru a citi articolele lor şi de a pune-le întrebări. Stau cu oamenii potriviti si nu pot ajuta, dar fi de succes.              
                                                         
                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters