7.09.2012

Alege Bine


     Căpitanii aleg jucători pentru echipa lor de la grupul de copiii din vecini. Deseori, rezultatul jocului pentru acea zi a fost predeterminat de copiii pe care ia ales. Noţiuni de bază despre jucatori din echipa sa a fost foarte important pentru rezultatul final. Concluzia cunoasteti echipa .
   Efortul de echipă şi de o concurenţă sănătoasă între echipe opuse este cea mai naturală comportare pentru fiinţele umane.
   Când vă alăturaţi programul de afiliere SFI, aveţi două moduri de a avansa afacerea dvs.:
1) Construiţi echipa ta de afiliati (FF Importanta).
2) produsele de piaţă ale sitului sunt importante.
   Ele  poate fi facute si simultan, se pune întrebarea cu privire la care dintre aceste două sarcini ar trebui să li se acorde prioritate. Răspunsul pentru SFI este să se concentreze în primul rând pe extinderea echipa ta de afiliati.
   Ca şi copiii de la lotul de jocuri din copilarie, cele mai multe asociaţii încep prin asi alege echipa.   În SFI, alegerea echipei poate fi cea mai importanta parte  pentru a obţine un rezultat de succes.
   Alegerea echipei tale trebuie sa fie prima ta prioritate, dacă sunteti singurul responsabil pentru formarea filialelor sa aduceti în echipa oameni dispusi sa ajute si sa fie ajutati. În SFI, formarea este alocata Şefiilor de echipă şi liderilor de grup, care au deja experienţă şi palmares. Nu este cazul, pentru tine de a câştiga experienţă în marketing pe Internet cu produse, înainte de introducerea de noi afiliati, care ar depinde de tine pentru formare.
   La urma urmei, nimeni nu face nici un comision până cind  produsele nu sunt vândute si trebuie sa ai cui sa le vinzi. Dar din moment  ce liderii experimentaţi ai echipei de lideri sunt disponibili pentru a instrui noi  dv. afiliaţilor, puteţi urmări ordinea naturală a lucrurilor şi să se concentreze în primul rând pe o echipa mare deafiliati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters