7.05.2012

Comunicate de presă

                                                      
                                 Construirea de relații, şi promovarea OFFLINE
    În timp ce lumea offline nu exista la excluderea din lumea online, nici nu exista lumea online, la excluderea din lumea offline. Deși programul SFI este în principal online, puteți folosi cu siguranța de marketing offline în legătură cu tehnicile tale online. Tu ar trebui să combine eforturile de offline şi online, în moduri eficiente.
    De exemplu, aveți posibilitatea să trimiteți anunțuri și comunicate de presă prin e-mail la ziare, care va apărea apoi în publicațiile de imprimare. Cele anunțuri tipărite și anunțuri pot direcționa apoi oamenii online, site-ul tău. Afiliații succes SFI utiliza cele două împreună în mod eficient.
   Puteți utiliza tehnici de construire a unei relații eficiente în lumea offline în online, precum şi arena. Construirea de relații și "entuziasmul infructuos  sunt lucruri care apar atât online cât şi offline. Puteți întâlni oameni on-line şi apoi a construi o relație, care transporta apoi la lumea offline. 
   Puteți comunica cu oamenii online, care le-aţi întâlnit şi cunoscut din lumea offline. Linia de jos este faptul că este nevoie de încredere pentru a induce pe cineva să cumpere sau să se alăture. Este nevoie de o relaţie de un fel de a construi încrederea. 
   Aceste principii au fost întotdeauna adevărat în lumea offline şi sunt în continuare valabil şi în lumea online. Relaţia începe atunci când oamenii văd anunţul dvs. şi primul ei continua sa te judeci cu tot ceea ce urmează. Un anunţ nu vinde, incepe o relatie. Relaţia rezultat vinde, cu condiţia ca aceasta devine o relaţie de încredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters