7.05.2012

PAGINI de intrare (usa) şi Înregistrare

                                                        

   O "pagina uşă" este o pagină web care este utilizat pentru a conduce pe oameni la site-ul tinta interactiv. Pagina de intrare conţine un link la pagina ţintă. Pagina tinta este locul unde spera utilizatorul va lua unele măsuri, cum ar fi achiziţionarea unui produs sau afiliat optează pentru a programului dumneavoastră. Pagina ţintă vinde. Pagina de intrare retine atenţia lor şi ii duce la pagina de destinaţie. Paginile de intrare servesc două scopuri principale: acestea sunt utilizate pentru optimizarea motorului de căutare de plasament şi acestea vă permit să vizaţi abordarea iniţială si demografica diferita.
   Când vă alăturaţi SFI, vi se oferă link-uri către pagini ţintă diferite, pe care le puteţi utiliza pentru a vinde produsele  SFI  sau recruta afiliati. Deoarece aceste pagini contin ceea ce se numeşte o "variabila CGI" pentru a  te identifica pe tine, ca vânzător sau recrutor, ele nu pot fi înregistrate individual în motoarele de căutare. Asta este, pentru că există un "?" în URL-ul (adresa de internet), motoarele de căutare nu le va accepta sau va trunchia de pe cea mai importantă parte, numărul dvs. de ID.
    Pentru a lucra la această problemă cu motoarele de căutare, filialele folosesc paginile de intrare.  SFI si filialele de proiectare şi de a găzdui o pagină Web de pe un alt server, cu un nume diferit, astfel că URL-ul nu conţine un semn de întrebare. Această pagină usa leagă apoi la una din paginile de ţintă SFI, şi link-ul, desigur, conţine variabila CGI de identificare numărul de ID-ul de credit afiliate pentru a asigura buna. Afiliati într-adevăr întreprinzători creaza mai multe pagini, diferite usi, fiecare apelând la diferite tipuri de oameni.
    Chiar si atunci cand nu este nevoie de a lucra în jurul valorii de o variabila CGI în URL-ul, internet market. Multe dintre filialele care vin în SFI face acest lucru, deoarece acestea sunt foarte serioase cu privire la crearea unui succes la domiciliu de afaceri. Ei au găsit SFI în timp ce căutarea de informaţii referitoare la domiciliu, pe bază de afaceri sau de marketing de reţea. Ei înţeleg de reţea de marketing terminologia şi caută o comparaţie a acestui program cu cele deja cunoscute .
   Afiliatii vin la SFI, deoarece doresc o afacere pe Internet. Acestea pot fi cu mai multa sau mai  puţină experienţă, de afaceri sau de marketing de reţea. Aceşti oameni să înţeleagă terminologia de Internet şi sunt în căutarea  un program de afiliere mare. Evident, va trebui să abordeze aceste tipuri diferite de oameni în mod diferit pentru a-i atrage la programul SFI.
    Astfel, cel mai bine este de a avea o pagina de intrare pentru cei care doresc o casă pe bază de, multi-nivel de afacere şi o altă pagină de intrare pentru cei care doresc un program de afiliere lucrativ. SFI serveşte bine nevoile de cât, dar au nevoie să fie atras de faptul că realizarea în diferite moduri. Aţi putea dori, de asemenea, să aibă diferite pagini doorway (usa) pentru perspectivele  tinerilor şi de perspectivele mai mari, unul pentru studii superioare şi unul pentru cei cu puţină educaţie formală pe net, una pentru cei care sunt deja cu succes financiar, dar doresc un venit pe Internet şi unul pentru cei care sunt încă lupta de zi cu zi cu facturile şi creditori. Există multe diferite grupuri demografice pe care le pot viza cu paginile de intrare diferite.
   Cele mai bune paginile de intrare sunt pagini care atrag demografic vizate prin furnizarea de informaţii utile sau de divertisment, rămânând în acelaşi timp uşor de navigat. Intra pentru lecţii viitoare pentru a afla cum, chiar tehnic, a contestat posibilitatea de a crea cu uşurinţă conţinut util pentru site-urile lor.
   (Notă: În SFI, paginile de intrare pe care le proiectezi  trebuie să fie aprobate de către administraţia SFI, dacă fac mai mult decât, doar, să conţină o legătură aprobata sau ads-textuale  dacă vă oferi informaţii sau opinii cu privire la SFI trebuie să solicite aprobarea prealabilă.)
Când aveţi paginile doorway (usa) în loc, trebuie să le înregistreze cu motoarele de căutare. Există mai mulţi factori implicaţi în a face acest lucru în mod corespunzător. Ai nevoie pentru a pregăti paginile dvs. în mod corespunzător cu meta-tags, cuvinte cheie, descrieri,  de echilibrare a indicaţiilor de conţinut, precum şi a raţiunilor de intrare şi de ieşire link. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters