7.05.2012

BANNER SAU plasarea anunţurilor TEXTUAL (Programe de schimb)

                                                                                             
   Pentru a obţine de trafic pentru site-ul dvs., aveţi nevoie pentru a pregăti bannere eficiente si anunturi text. În SFI, acest lucru este deja făcut pentru tine. Având bannere si anunturi text preparate, aveţi nevoie pentru a găsi locuri de pe Internet pentru a plasa aceste bannere si anunturi text.
   Una dintre cele mai vechi metode elaborate pe Internet a fost de schimburi de banner. Sunteti de acord cu proprietarii site-urilor de alte pentru a plasa anunţul lor pe pagina dumneavoastră, în schimbul pentru plasarea anunţului dvs. pe pagina lor. Acest proces a fost facilitat prin apariţia de mai multe programe de schimb de banner.
  Vă înregistraţi cu programul de schimb, încărca banner-ul, si banner-ul va apărea automat pe alte pagini web înregistrate în întreaga lume. În schimb, ele oferă codul pentru tine de a pune pe pagina de Web, care găzduieşte de rotaţie bannere de la alte site-uri. Acestea nu sunt deosebit de eficiente, în special pentru că plasarea în context pe o pagină este rareori atins. Plasarea context, este esenţial pentru un anunţ sau banner fiind eficient în atragerea de trafic.
   Schimburi de bannere sunt foarte utile pentru un singur scop, cu toate acestea. Cele mai multe programe de schimb vă permit să vizaţi tipurile de pagini pe care bannerele dvs. vor fi plasate.     Dacă se întâmplă să aibă un site web de mare trafic, care apelează la o tinata demografica, dar obiectiv într-un program de afiliere special, pentru un alt loc demografic , puteţi folosi"schimb" de trafic prin utilizarea unui program de schimb. Daca site-ul dvs. atrage trafic ridicat de pensionari, care iubesc  grădina şi de călătoriile.
    Cu un schimb de banner, puteţi avea banner-ul dvs. direcţionate către site-uri care fac apel la domiciliu pe bază de antreprenori. În schimb,  bannerele gazdă de pe site-ul dvs. trebuie sa faca publicitate, de exemplu, la unelte de gradinarit sau rulote). Din context, plasarea efectivă este mult mai probabil să fie realizate în această situaţie, de obicei, funcţionează destul de bine pentru toate părţile implicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters