3.08.2013

ClixSense


                                                    
      Informându-vă de doar de PTC veți avea vreodată nevoie! Ești plătit sa dai click pe reclame, joburi complete de mici și sondaje de răspuns pentru bani. Uită-te mai jos. Am câștigat 2.38 dolari și apoi au primit un bonus de $ 0,28 pentru o ore de lucru pe Clixsense! În acest ritm, vă puteți înscrie și să fiți plătit în termen de 3 sau 4 zile de aderare! Nu numai asta, dar vă puteți dubla banii de upgrade pentru doar 17 dolari pe an! Aici e partea cea mai bună acum: Ai 7 nivele de referali de mai jos, vă câștiga bani din eforturile lor, inclusiv 2 dolari instantaneu când am actualizat și referral-ii tai upgrada contul lor! Faceți clic pe oricare dintre bannere pentru a începe acum ....


    ClixSENSE este un program PTC care plătește pentru accesarea site-urilor, apărut în mediul online în 2007, a obișnuit utilizatorii cu Servicii de cea mai buna calitate.
Utilizator “standard” primește  $0.02/click, premii zilnice de pana la 5$ cu accesarea obtiuni ClixGrid Game, numeroase “task-uri” cu valoare variata, referali direcți nelimitați, reclame zilnice, plăti online la atingerea pragului de 8$ pentru membru Standard și 6$ pentru membru Premium, bani se primesc în data de 10 ale fiecărei luni prin Paypal sau AlertPay.
In plus, o sa primești 0.10$ pentru fiecare refferal, 10% din ce cumpără refferal-ul, 2$ pentru fiecare refferal care face upgrade (trece la Premium), 1$ pentru fiecare refferal al refferal-ului tău care upgradeaza și tot asa pana pe 8 nivele!
Pentru utilizatorii ce doresc sa câștige repede și sigur, se propune un upgrade, la nivelul PREMIUM (cu o investiție de 17$ pentru un an), astfel puteți realiza venituri rapide și foarte mari în 2013.
Waw!
Asa arata câștigul meu de azi la secțiunea ClixGrid Game, deci se poate castig
ă 5$ dintr-un foc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Banner Rotator

The Best Traffic Exchange
Monetize your website traffic with yX Media
free counters